Site-uri din reteaua Vreau Credit:

Despre noi

Stim cat de neplacut este sa pierdeti cateva ore din timpul liber, sa va sacrificati pauzele de masa sau sa parcurgeti zeci de kilometri in traficul aglomerat pentru a gasi depozitul care vi se potriveste cel mai bine.

De aceea am decis sa venim in intampinarea dumneavoastra si sa va aducem oferta completa de depozite acasa, la birou sau oriunde considerati ca aveti timp si dispozitie sa o analizati, singur sau impreuna cu familia, prietenii sau colegii.

Dobanzi

Cunoscand faptul ca majoritatea bancilor promoveaza dobanda unui depozit si incearca sa isi atraga clientii prin aceasta metoda, VreauDepozite.ro vine in ajutorul persoanelor care doresc obtinerea unui depozit cat mai avantajos prezentand toate costurile aferente acestuia.

Costul total

Pentru a cunoaste costul total al unui depozit trebuie calculat indicatorul DAE (Dobanda Anuala Efectiva) care contine toate costurile aferente unui depozit. Pentru anumite depozite, bancile sunt obligate sa comunice si DAE, insa valoarea acestui indicator variaza foarte mult in functie de suma si perioada dorite. Asadar, va recomandam sa fiti foarte atenti la toate costurile ce pot aparea in obtinerea unui depozit.

VreauDepozite.ro

Sub deviza "Iti oferim totul pentru a gasi depozitul care ti se potriveste cel mai bine", ne-am gandit ca urmatoarele facilitati v-ar putea ajuta in cautarea si obtinerea depozitului potrivit:

Filtrare depozite

Optiunea de filtrare a produselor bancare este activata separat pentru fiecare categorie in parte (persoane fizice sau persoane juridice). Astfel, dupa selectarea unei categorii, caseta de filtrare va fi vizibila in partea stanga - sus, oferindu-va posibilitatea de a vizualiza numai depozitele care corespund cerintelor dumneavoastra. Puteti filtra dupa tipul depozitului, moneda si banca. Daca veti introduce suma si perioada dorita, in dreptul fiecarui depozit vor aparea si valorile "DAE estimativ" respectiv "Rata lunara".

Comparatie depozite

Indiferent ca rasfoiti, filtrati, sortati sau vizualizati depozitele dintr-o categorie, puteti adauga in orice moment depozitele dorite in lista de comparatie prin apasarea link-ului "comparatie" prezent sub titlul fiecarui depozit. In momentul selectarii unui depozit pentru comparatie, contorul afisat in caseta "Comparatie depozite" se va incrementa cu o unitate, afisand numarul total de depozite selectate de catre dumneavoastra pentru aceasta operatie. Lista de depozite selectate pentru comparatie va ramane disponibila indiferent de actiunile ulterioare desfasurate de catre dumneavoastra in cadrul site-ului ( filtrare noua, cautare noua, vizualizari ale altor depozite, etc) sau in afara acestuia (inchiderea browser-ului, parasirea site-ului, etc). Pentru pastrarea depozitelor selectate va rugam sa activati optiunea "Allow COOKIES" in browserul dumneavoastra.

Pentru a modifica ordinea depozitelor din lista de comparatie va rugam sa tineti apasat butonul stang al mouse-ului in interiorului casetei ce contine depozitul pe care doriti sa-l mutati si sa miscati mouse-ul sus/jos (pentru aceasta facilitate va rugam sa activati JavaScript in browserul dumnevoastra). De asemenea, puteti sa stergeti depozitele din lista prin apasarea link-ului "comparatie" prezent sub titlul fiecarui depozit. Dupa definitivarea listei / optiunilor dumneavoastra, pentru a compara depozitele selectate, trebuie sa apasati butonul "compara".

Calculatoare de rate

Pentru a calcula rata unui depozit este necesar sa introduceti in motorul de filtrare (persoane fizice) suma si perioada dorita. Astfel, in dreptul fiecarui depozit vor aparea valorile "DAE estimativ" precum si "Rata lunara". Pentru a vedea si scadentarul de plata precum si costul total al depozitului dorit trebuie sa mergeti la pasul 2 in vizualizarea unui depozit. Daca in dreptul unui depozit nu apar valorile "DAE estimativ" si "Rata lunara" exista doua explicatii:

  • depozitul respectiv nu se incadreaza in suma sau perioada dorita de dumneavoastra
  • depozitul respectiv nu prezinta toate informatiile necesare pentru calcularea acestor indicatori

Va reamintin ca aceste depozite sunt introduse de catre banci sub supravegherea echipei noastre. Va asiguram ca facem tot posibilul ca toate depozitele sa prezinte toate costurile aferente acestora. Pentru acest lucru intreprindem si campanii specifice pentru confirmarea acuratetii informatiilor prezente in cadrul site-ului nostru.

Daca doriti sa aflati care este suma maxima pe care o puteti imprumuta si care este rata maxima lunara pe care o puteti avea, va rugam sa accesati link-ul "Calculator rate depozite" din cadrul meniului de "Informatii utile" prezent in partea stanga a fiecarei pagini.

Posibilitatea de a aplica online

Pentru ca incercam in permanenta sa imbunatatim serviciile oferite, venim in intampinarea dumneavoastra cu posibilitatea de a aplica online pentru depozitele dorite. Dupa vizualizarea unui depozit, in urma datelor furnizate de catre dumneavoastra la pasul 3 ("Aplica pentru acest depozit"), veti fi contactat(a) de catre un reprezentant al bancii ofertante. Momentan, lista bancilor care ofera acest serviciu este urmatoarea: urmand ca in viitorul apropiat aceasta lista sa cuprinda toate bancile prezente pe site.

Daca nu v-ati decis pentru un depozit anume, va rugam sa selectati unul din urmatoarele formulare, in functie de statutul dumneavoastra: persoane fizice sau persoane juridice.

Salvare fisiere Excel

Prin intermediul noii facilitati, unica in domeniul financiar-bancar romanesc, VreauDepozite.ro va ofera posibilitatea de a salva in format Excel atat depozite individuale cat si comparatia acestora. Prin implementarea acestei facilitati dorim sa va oferim o mai mare portabilitate si libertate in alegerea si obtinerea produsului bancar potrivit.

Vizualizare liniara si tabelara

Pentru a transforma cautarea celui mai avantajos depozit intr-o experienta cat mai placuta, am introdus doua modalitati de vizualizare a listelor de depozite: liniara (pentru mai multe detalii) si tabelara (pentru o parcurgere mai usoara si mai rapida a informatiilor prezentate). Astfel, puteti comuta oricand intre cele 2 modalitati de afisare folosind link-urile situate in partea dreapta-sus a listei de depozite.

Cautare depozite

Desi va recomandam filtrarea depozitelor pentru o mai mare acuratete a rezultatelor, puteti folosi motorul de cautare pentru a gasi depozitele dorite in functie de cuvintele cheie alese de dumneavoastra.

Alte informatii si servicii

Pentru ca stim cat de important este timpul dumneavoastra, am decis sa adaugam noi facilitati si servicii complementare scopului nostru de a va oferi totul pentru a gasi depozitul care vi se potriveste cel mai bine.

Astfel, aflati primul care sunt ultimele depozite, noutati si promotii aparute prin intermediul newsletter-ului / RSS-urilor VreauDepozite.ro, sunteti la curent cu ultimele stiri financiar - bancare, aveti tot timpul la indemana evolutia cursului valutar BNR, puteti afla informatii detaliate despre banci sau puteti consulta dictionarul financiar-bancar in cazul in care aveti nelamuriri cu privire la termenii utilizati.

 

Cu speranta ca veti gasi folositoare informatiile si facilitatile oferite, va multumim pentru utilizarea serviciilor noastre si va dorim mult succes in obtinerea depozitului dorit.

Echipa VreauDepozite.ro

Ultimele 5 depozite vizualizate

Nu ati vizualizat nici o oferta.


Navigare rapida
Comparatie oferte depozite
Informatii utile
Recomandari
Vreau Credit ! Oferta completa de credite bancare
Vreau Card ! Oferta completa de carduri bancare
Link-uri utile
Bookmark RSS Feed